AaB Ishockey
Kategori: Nyheder  ::   mandag 15 september 2014 - 09:36:10
Vi har gennem længere tid arbejdet på at opdatere klubbens beklædningskatalog, sammen med vores to hovedsponsor -
Warrior og Sport24. Ideen med kataloget er at give inspiration til indkøb af træningstøj. Alle dele i det valgte sortiment leveres med AaB logo. Der er naturligvis ingen købetvang og børnene kan komme i det træningstøj I finder bedst, men forestil Jer en ishockey klub, hvor alle spillere på tværs af hold & aldersgruppe ikke kun viser en samhørighed til kampe - men også i den daglige færden i klubben - Det tror vi er med til at skabe sammenhold og klubfølelse.

De viste artikler i kataloget er desuden de muligheder, der er med hensyn til at lave holddragter/beklædning i sæson 2014/15. Alle viste priser er incl. moms. De viste varer kan ses hos Sport24 i Aalborg Storecenter i Aalborg.
Spørgsmål til tøjet, levering, prøvearrangemnet, osv. kan stilles direkte til Michael Sport24. Michaels telefonnummer står i kataloget.

Vi håber naturligvis I vil tage positivt imod det nye katalog.

Med sportslige hilsner
AaB Ishockey

Bestyrelsen
 
Kategori: Nyheder  ::   fredag 12 september 2014 - 07:48:13
Rummet med holdskabe er ved at være godt fyldt med gammelt udstyr, glemt udstyr, tomme sodavandsflasker, byggematerialer og andre sjove sager. Vil i venligst senest søndag den 21/9 sørge for at alt jeres er ryddet op og lagt på rette plads. Herefter vil alt, som ikke ligger i skabene eller pakket i tasker/kasser og står pænt oven på skabene, blive fjernet.

Med venlig hilsen

Martin Søndergaard
Aktivitetsformand
AaB Ishockey
Tlf.: 20 83 86 55
 
Kategori: Nyheder  ::   onsdag 10 september 2014 - 07:10:28
AaB Ishockey har lavet en aftale med Aalborg Pirates vedr. sæsonkort til Pirates hjemmekampe i sæson 2014/15.

Priserne som gælder er:

Loyalitetskort siddeplads, pris kr. 800,00
Loyalitetskort ståplads, pris kr. 600,00 
Kategori: Nyheder  ::   mandag 08 september 2014 - 10:07:55
uge 31 gentog vi vores camp fra 2013 under ledelse af Svenske Swetec og Dag Wenström. Til trods for en forrygende sommer uden for hallen, valgte en gruppe af ambitiøse unge ishockeyspillere at svede inde på den nylagte is og få lagt yderligere på deres færdigheder.

Som noget nyt i år var der uden for isen lagt vægt på kost, blandt andet med et foredrag torsdag aften af kokken, som omhandlede vigtigheden af den rigtige kost for unge idrætsudøvere. 
Kategori: Nyheder  ::   torsdag 04 september 2014 - 19:30:57
Powerskating Du tilbydes deltagelse powerskating som nu (gen)indføres for medlemmerne. Vores skøjtetræner Wiktor Nowakowski vil stå for skøjtetræningen, som typisk vil ligge formiddage i week-enderne. Powerskating er skøjteteknisk træning hvor der er 100% fokus på at forbedre og udvikle spillerens færdigheder på skøjter. Det er IKKE kun for dig som er nystarter men også for dig som vil udvikle den vigtigste færdighed for at blive en god ishockeyspiller; nemlig skøjteløbet! Træningen er baseret på forskellige øvelser, primært uden puck. Spilleren skal have fuldt udstyr på. Powerskating vil fra klubbens side have fokus fra U11 til og med U15. Begynderne og de øvrige små hold har mulighed for deres egen skøjtetekniske træning med Wiktor eller daglige trænere. Her de første gange føler vi os lidt frem. Det vil være nyt både for træner og spilleres side og vi ved ikke hvor stort fremmødet vil være. Der er altså tale om introduktion til hvad man fremover kan forvente sig. Alt efter fremtidig tilslutning vil vi muligvis lave inddeling på forskellige hold. Vel mødt til POWERSKATING - hold øje med hjemmesiden for tider. Du skal selv medbringe trøje og drikkedunk. Der er som udgangspunkt ingen holdleder, så egendisciplin er påkrævet. Skulle forældre være interesserede i at hjælpe som holdleder, kontakt da Thom@senglund.dk Sportsudvalget


 
Gå til side       >>  

Sponsorer

Aalborg Pirates

Holdleder links

- Holdside
- Kalender

Har du endnu ikke modtaget
kode, kontakt webmaster.

Officiel Supportklub


Menu


AaB Ishockey Kalender

Ingen Snarligt kommende Begivenheder

Beklædning 2014/2015

Sport24 Sommer

Sport24 - Kollektion