Nyheder

Black Friday
26. november 2020, 07.16

Se den vedhæftede pdf med gode tilbud BF2020- Pricelist - PDF.pdf

Ændring i sponsorsamarbejdet
25. november 2020, 18.31

Se venligst vedhæftede link, angående ændringer i sponsorsamarbejdet.Ændring i Hovedsponsor aftale for AaB Ishockey.pdf

Årets Leder i AaB Ishockey sæsonen 19/20
14. november 2020, 12.17

Igen i år har der været rigtig mange frivillige der har hjulpet til i AaB Ishockey i sæsonens løb, der gør det altid svært, at vælger den ene frem for den anden, men i år er valget faldet på Marianne Wilquin.

Marianne har lagt et kæmpestort stykke arbejde for klubben, både med at besætte speakerboksen med andre frivillige til både U20 og 1. divisions kampene, samt selv deltaget i boksen i langt de fleste kampe, ligesom hun i øvrigt også gør ved Piraternes kampe, Marianne også haft ansvaret for at ”styre” bemandingen på C. W Obels Plads, hvor klubben tjener rigtig mange penge på udlejning af skøjter, således vi kan holde kontingent satserne nede på et rimeligt niveau for 8. år i træk, Marianne siger sjældent nej når hun bliver spurgt, og det er en rigtig stor hjælp for os, hun skal have et stort og velfortjent tillykke som Årets leder i AaB Ishockey.

Prisen blev overrakt til Piraternes kamp søndag den 1. november af AaB Ishockeys formand Preben Jensen og direktøren for Aalborg Pirates, Lars Laursen, som ses på billedet med Marianne.

Årets Spiller i AaB Ishockey sæsonen 19/20
12. november 2020, 20.30

Andreas Nielsson er efter sæsonen 19/20 blevet kåret som årets spiller i AaB Ishockey, kåringen fandt sted under Piraternes kamp mod Rødovre søndag den 1. november. 

Andreas har i den forgangne sæson været fast mand på U17 og U20, hvor han har været en af de bærende spillere på holdene, samt spillet kampe på 1. div holdet, endvidere har han spillet på både U17 og U18 landsholdene, Andreas er en meget skøjtestærk og teknisk velfunderet spiller, det bliver meget spændende, at følge hans udvikling i de kommende år. I

 denne sæson han Andreas taget et nyt skridt opad i hans karriere med en ungdomskontrakt med Pirates, og han har allerede spillet flere kampe på holdet indtil nu.

Vi ønsker Andreas et stort og velfortjent tillykke som Årets Spiller i AaB Ishockey og ønsker ham alt muligt held og lykke fremover.

På billedet bliver Andreas gratuleret af AaB Ishockeys formand Preben Jensen og Aalborg Pirates direktør Lars Laursen

COVID19 - Restriktioner for medlemmer fra de berørte 7 kommuner
6. november 2020, 15.12

Kære medlemmer.


Regeringens nedlukning af de 7 kommuner i Region Nordjylland får også indflydelse på vores sport.


Hvis du er bosiddende/opholder dig i en af de 7 kommuner,  så må du ikke deltage i træning eller kamp i AaB Ishockey i perioden frem til 3. december 2020.

Med venlig hilsen

AaB Ishockey

TalentLiga kamp i Odense i aften
17. oktober 2020, 14.03

I aften kl 18.00 spiller vores TalentLiga hold kamp og skulle kunne følges via dette link.

https://boon.tv/livesport/2020...

Til info har vi ikke noget med teknikken eller andet at gøre, videregiver blot muligheden for at følge holdet.

Årets pokaler sæsonen 19/20
8. oktober 2020, 21.54

Så er de fleste af pokalerne fra sidste sæson endelig blevet uddelt og billeder af modtagerne er lagt i galleriet, under "Årets" fanen. 

Pokalen på billedet er U17.1 Fidus pokalen som går til Oliver Villadsen, som i denne sæson spiller i Oskarshamn. 

Ikke afbilledet er heller ikke Nikolai Nielsen som blev kåret med Fidus pokalen på 1.div og som i år spiller hos Piraterne og ved lejighed på U20 og 1.div i klubben, samt årets spiller på 1.div, årets leder og årets spiller i klubben, disse vil blive kåret ved anden lejlighed.

Stort tillykke til alle.

Vigtigt vedr. de næste Pirates hjemmekampe
23. september 2020, 18.22

Desværre betyder de nye Covid 19 retningslinjer, at der kun må være 500 personer i hallen incl. spiller, dommere og frivillige. Dette betyder desværre også, at der ikke er gratis adgang til de næste 2 Pirates kampe på fredag den 25. september og fredag den 2. oktober, vi håber på medlemmernes forståelse i en svær Corona tid.

COVID-19 nye retningslinjer og ishockey i Gigantium
20. september 2020, 12.59

De nye retningslinjer får indflydelse for både træning, kampe og generelt ophold i Gigantium med relation til ishockey.

Forsamlingsforbudet på  50 og de øvrige retningslinjer fastsat af DIU betyder følgende:

Trænerne må ikke træne mere end et hold pr. dag. Det betyder, at der vil være ændringer i træningsforholdene. Det kan eksempelvis være sammenlægning af hold for at få trænerkabalen til at gå op – følg informationerne på det hold du tilhører!

Spillere, trænere og holdledere må gå ind via spillergangen. Forældre henvises til at benytte indgange på niveau med Gigantiums hovedindgang.

Undtaget er forældre til spillere på små begyndere, U7 og U9. Her må der gå én forældre pr. barn med ind via spillergangen.

Ved træning i HAL 1: Forældre må overvære træning og kampe siddende på tilskuerpladserne

Ved træning i HAL 2: Forældre må overvære træningen fra foyeren. I hallen må der kun være spillere, trænere og holdledere tilstede.  

Nye spændende tiltag
12. september 2020, 08.52

Se nyheden i linket. AaB Ishockey opjusterer kompetencerne (1).pdf

Lidt nyt fra klubben
23. august 2020, 16.34

se venligst den vedhæftede pdf.


Kære spiller, medlemmer og forældre (1).pdf

Flere udtagelser
19. august 2020, 19.22

Så blev de næste landshold udtaget og denne gang igen med masser af Aalborg spillere involveret.


U17 Landsholdet mødes til samling den 27/8 til den 29/8 i Esbjerg. Her er der fundet plads til Jonas Haugaard, Sebastian Rask og Tor Ulrik Bolther Rasmussen.


I samme tidsrum og samme sted samles U18, hvor Andreas Nielsson, Daniel Buus Gravesen, Mads Frederiksen,  Tobias Moll Harstad, samt Magnus Boesen er blevet udtaget.

Fra den 24/8 til den 30/8 er Kvindelandsholdet samlet, først i Ørestaden til træning hvorefter de flyver til Ungarn, for at møde hjemmeholdet i 2 kampe. Med på holdet er Simone Jacquet Thrysøe. Til træningen i Ørestaden og som reserver til holdet er yderligere 2 Aalborg spillere udtaget, Ida Rosendal og Lærke Søndergaard.


Endelig er der også indkaldt til samling for U16 Vest den 22/8 i Herning og her deltager Kristers Steinbergen, Lucas Bach, Nicholas Ehlers og Mikkel Gordon.


Vi ønsker stort tillykke til alle spillerne.

Sæsonens første landshold
12. august 2020, 21.03

Så er sæsonens første landshold udtaget. U20 er taget til Norge for at spille 3 testkampe mod netop Norge. Med på holdet fra AaB Ishockey er Nicolai Nielsen og Jonas Brøndberg, som tidligere har været i klubben men som nu spiller i Portland Winterhawks. Kampene kan følges her http://tv.hockey.no/

Ligeledes er U18 pigerne blevet indkaldt til den første samling og fra AaB Ishockey er Ida Søndergaard og Lærke Søndergaard blevet udtaget.

Vi ønsker alle spillerne tillykke.

Pigecampen 2019
30. oktober 2019, 13.18

Formand Preben Jensen bliver interviewet i forbindelse med Pigecampen 2019, af TV2Nord.
https://www.tv2nord.dk/nyheder/11-08-2019/1930/ishockeycamp-kun-piger?autoplay=1#player