Nyheder

Så kan der handles
27. april 2021, 17.35

Se i linket fra vores sponsor.


ReX Pop Up 01.05.21_V1.pdf

Kvindelandsholdet til A-VM
8. april 2021, 17.13

Så blev landsholdet til kvindernes A-VM i Canada udtaget og vi kan med glæde og stolthed erfare,

at der blev plads til Simone i truppen og Lærke i reservetruppen. Begge møder ind i boble og træningslejr i Rødovre den 16. april til den 22. april hvor der er afrejse til Halifax i Canada. Se hele nyheden i linket http://ishockey.dk/kvindelands...U20 Landsholdet
24. marts 2021, 19.16

Så blev det første U20 landshold i 2021 udtaget og 3 AaB Ishockey spillere har

gjort sig fortjent til en plads. Andreas Nielsson, Daniel Gravesen og Jacob Jensen er alle udtaget til samlingen, som afvikles i Rødovre den 8. til den 11. april. Vi ønsker dem alle stort tillykke med udtagelsen.

Ny sponsoraftale
25. februar 2021, 19.15

Blandt alle de mange nedslående nyheder er der også lyspunkter. Vi kan nu offentliggøre en ny sponsoraftale med OK, som vi håber I alle vil bakke op om. 


Støt AaB Ishockey, hver gang du tanker

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte AaB Ishockey, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr. 

 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte AaB Ishockey nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Formand Preben Jensen på 40440455 eller fmd@aab-is.dk. 

Lidt fra klubben
3. februar 2021, 07.08

Kære medlemmer

Restriktionerne er forlænget, foreløbigt til og med 28. februar 2021. Det betyder således, at vi tidligst kan komme på is i marts måned.

Vi vender tilbage med opstartsdato, når vi har nyt herom!

I opfordres til at “møde ind” til de træninger, som trænerne for jeres respektive hold, på den ene eller den anden måde, afholder for jer. 

Sportslige hilsner

AaB Ishockey

Nyt tilbud fra vores udstyrssponsor
26. december 2020, 10.52

Som en del af den nye aftale får alle medlemmer af AaB Ishockey 10% ekstra rabat ved handel på www.rexhockey.com - gælder også allerede nedsatte vare.

Rabatten udløses ved at bruge rabatkoden; AAB10

Holdleder søges
10. december 2020, 18.20

Små begyndere mangler en holdleder - måske det er noget for dig?

 

Som holdleder bliver du en del af den frivillige stab i AaB Ishockey. Løn kan vi ikke give dig, til gengæld kan du forvente en masse sjove og fornøjelige stunder med en flok forældre og et team, som brænder for at give børnene en god oplevelse på isen.

 

Vi forventer, at du:

- er interesseret i at give børnene en god start i AaB Ishockey

- møder en halv time før træningen, hvor du skal

     -    finde udstyr frem til børnene

     -    tage imod forældre og børn

     -    hjælpe de forældre, der har behov, med at få børnene i udstyr

     -    finde rekvisitter frem til træning - efter trænerens advisering

- hjælper til under træningen (i boksen)

- hjælper med oprydning efter træning

- får sendt børn og forældre godt hjem efter endt træning.

 

Træningstiderne for små begyndere er:

Onsdag kl 17:00 til 18:00

Lørdag kl 10:15 til 11:15 (Sluttidspunkt for holdleder ca. en halv time efter træningerne)

 

Ønsker du at høre mere om holdleder-jobbet kan du kontakte afdelingsleder Jesper Skov beg@aab-is.dk og/eller ungdomsformand Lars Bo Jørgensen ufmd@aab-is.dk

 

Tilbud fra vores udstyrssponsor
30. november 2020, 18.49

Se venligst den vedhæftede fil, med tilbud fra Rexhockey.

Bauer vapor X-R-aab-flyer - edited (1).pdf

Sommer camps
29. november 2020, 16.21

Så er tilmeldingen åben til begge vores sommer camps. Til uge campen i uge 31, er vi glade for at CHS har valgt at komme tilbage, så vi kan tilbyde en uge med internationale toptrænere, som også har stor erfaring med hvorledes vejen til College hockey kan se ud.

Til Pigecampen kan vi igen byde velkommen til landstræner teamet fra U18 Pigelandsholdet, Bjørn Peters og Nickolai Thrysøe. Find tilmeldings proceduren i fanen Camps på hjemmesiden.

Ændring i sponsorsamarbejdet
25. november 2020, 18.31

Se venligst vedhæftede link, angående ændringer i sponsorsamarbejdet.Ændring i Hovedsponsor aftale for AaB Ishockey.pdf

Årets Leder i AaB Ishockey sæsonen 19/20
14. november 2020, 12.17

Igen i år har der været rigtig mange frivillige der har hjulpet til i AaB Ishockey i sæsonens løb, der gør det altid svært, at vælger den ene frem for den anden, men i år er valget faldet på Marianne Wilquin.

Marianne har lagt et kæmpestort stykke arbejde for klubben, både med at besætte speakerboksen med andre frivillige til både U20 og 1. divisions kampene, samt selv deltaget i boksen i langt de fleste kampe, ligesom hun i øvrigt også gør ved Piraternes kampe, Marianne også haft ansvaret for at ”styre” bemandingen på C. W Obels Plads, hvor klubben tjener rigtig mange penge på udlejning af skøjter, således vi kan holde kontingent satserne nede på et rimeligt niveau for 8. år i træk, Marianne siger sjældent nej når hun bliver spurgt, og det er en rigtig stor hjælp for os, hun skal have et stort og velfortjent tillykke som Årets leder i AaB Ishockey.

Prisen blev overrakt til Piraternes kamp søndag den 1. november af AaB Ishockeys formand Preben Jensen og direktøren for Aalborg Pirates, Lars Laursen, som ses på billedet med Marianne.

Årets Spiller i AaB Ishockey sæsonen 19/20
12. november 2020, 20.30

Andreas Nielsson er efter sæsonen 19/20 blevet kåret som årets spiller i AaB Ishockey, kåringen fandt sted under Piraternes kamp mod Rødovre søndag den 1. november. 

Andreas har i den forgangne sæson været fast mand på U17 og U20, hvor han har været en af de bærende spillere på holdene, samt spillet kampe på 1. div holdet, endvidere har han spillet på både U17 og U18 landsholdene, Andreas er en meget skøjtestærk og teknisk velfunderet spiller, det bliver meget spændende, at følge hans udvikling i de kommende år. I

 denne sæson han Andreas taget et nyt skridt opad i hans karriere med en ungdomskontrakt med Pirates, og han har allerede spillet flere kampe på holdet indtil nu.

Vi ønsker Andreas et stort og velfortjent tillykke som Årets Spiller i AaB Ishockey og ønsker ham alt muligt held og lykke fremover.

På billedet bliver Andreas gratuleret af AaB Ishockeys formand Preben Jensen og Aalborg Pirates direktør Lars Laursen

Årets pokaler sæsonen 19/20
8. oktober 2020, 21.54

Så er de fleste af pokalerne fra sidste sæson endelig blevet uddelt og billeder af modtagerne er lagt i galleriet, under "Årets" fanen. 

Pokalen på billedet er U17.1 Fidus pokalen som går til Oliver Villadsen, som i denne sæson spiller i Oskarshamn. 

Ikke afbilledet er heller ikke Nikolai Nielsen som blev kåret med Fidus pokalen på 1.div og som i år spiller hos Piraterne og ved lejighed på U20 og 1.div i klubben, samt årets spiller på 1.div, årets leder og årets spiller i klubben, disse vil blive kåret ved anden lejlighed.

Stort tillykke til alle.

Nye spændende tiltag
12. september 2020, 08.52

Se nyheden i linket. AaB Ishockey opjusterer kompetencerne (1).pdf

Lidt nyt fra klubben
23. august 2020, 16.34

se venligst den vedhæftede pdf.


Kære spiller, medlemmer og forældre (1).pdf

Pigecampen 2019
30. oktober 2019, 13.18

Formand Preben Jensen bliver interviewet i forbindelse med Pigecampen 2019, af TV2Nord.
https://www.tv2nord.dk/nyheder/11-08-2019/1930/ishockeycamp-kun-piger?autoplay=1#player